U14- ÜNYE FK YARI FİNALLERDE

Ünye Futbol Kulübü Çorum Grup Merkezli yapılan 1. Kademe Müsabakalarından nağmalup bir şekilde 2. Kademe müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

U14- ÜNYE FK YARI FİNALLERDE
Saat: 11:25 Tarih: 03/04/2023 Tarih: 03/04/2023

30 Mart - 02 Nisan 2023 tarihleri arasında Çorum'da düzenlenen U14 Türkiye Futbol Şampiyonası 1. Kademe Müsabakalarında Ordu'yu 21. Grupta temsil eden Ünye Futbol Kulübü, Çankırı Gençlik ve Spor, GMG Kastamonuspor, Amasya Özel İdare Spor, 40 Şehir Gücü Spor ve Kayseri Erkiletspor ile yükselme mücadelesi verdi. Kulüp, müsabakalarda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti.


Ünye Futbol Kulübü, U14 Türkiye Futbol Şampiyonası 1. Kademe Müsabakalarında A grubunda Amasya Özel İdare Spor ve Çankırı Gençlik Spor ile karşılaştı. Amasya ekibini 2-0 ve Çankırı ekibini de 9-0'lık farklı skorla mağlup ederek finale yükseldi. Final müsabakasında ise Kayseri Erkiletspor ile karşılaşan kulüp, rakibini 1-0 mağlup ederek Çorum grubu şampiyonu olarak adını 2. Kademe müsabakalarına yazdırdı. Başarılı performansıyla dikkat çeken Ünye Futbol Kulübü, ilerleyen süreçte de aynı başarıyı sürdürmeyi hedefliyor.

1. kademe müsabakaları sonunda grup birincisi olan Ünye Futbol Kulübü, 2. kademe müsabakalarına katılmaya hak kazandı. 2. kademe müsabakaları, 22 takımın katılımıyla 4 grup merkezinde oynanacak. Her grup merkezinde birbirleriyle maç yapacak takımlar arasından grup birincisi olan 4 takım, final müsabakalarına katılmaya hak kazanacak.

Yorum yaz