Bu kadronun hedefe ulaşacağına inanıyorum

52 Orduspor Kulüp Başkanı Şükrü Bodur, hafta sonu başlayacak olan ikinci yarı ile ilgili iddialı açıklamalarda bulundu. Sezona 3 puanla başlamak istediklerini söyleyen başkan Bodur,” Ağrı hava şartları olarak zor bir deplasman. An itibarı ile Ağrı’da kar olmaması bizim açımızdan şans diyebilirim. Ağrı maçı ile birlikte hedefimiz her maçtan 3 puanla ayrılmak olacak.

Bu kadronun hedefe ulaşacağına inanıyorum
Saat: 23:13 Tarih: 14/01/2023 Tarih: 14/01/2023

Ara transfer sezonu yarın başlıyor. Bu süreçte 3 futbolcuyu kadromuza kazandırdık. Bu futbolcuların resmi işlemlerini bugün yaparak Ağrı maçında sahada olacaklar.  Çoğu takım kamp çalışmalarını Ak Deniz de yaparken biz bu süreçte hazırlıklarımızı Ordu da tamamladık. Çok iyi de bir kamp geçirdiğimizi  düşünüyorum.

ARA TRANSFER BUGÜN BAŞLIYOR 

Ara transferin bugün başladığına değinen Başkan Bodur, bu süreç 8 Şubat’a kadar sürecek. Bu konuda hakkımız baki. Fazla transfer yaparak ilk yarı itibarıyla başarılı olan bir kadroyu küstürmek istemiyorum. Hocamızın isteği doğrultusunda takıma fayda sağlayacağına inandığımız 3 önemli ismi takıma kazandırdık. Top bundan sonra futbolcularda olacak diyen başkan Bodur, Yatıyoruz şampiyonluk, kalkıyoruz şampiyonluktan başka bir şey aklımıza gelmiyor. Taraftarlarımızın da destekleri ile sezon sonunda şampiyon olacağımıza inanıyorum.

MUSTAFA KEMAL POYRAZ

Yorum yaz