68 GENÇLİK MAÇ SONU YÖNETİM VE BİÇER’İ İSTİFAYA ÇAĞIRDI


68 GENÇLİK MAÇ SONU YÖNETİM VE BİÇER’İ İSTİFAYA ÇAĞIRDI
Saat: 05:58 Tarih: 04/02/2022 Tarih: 04/02/2022
Aksarayspor’un fanatik taraftar grubu 68 Gençlik taraftar grubu , Dağılgan stadında oynanan Yomra maçının son bölümlerinde yönetimi protesto edip istifaya çağırdı.
68 Gençlik taraftar grubu, sezon başında çok şey beklediği yönetimin kurulundan beklenen transfer sürecini iyi değeğerlendiremeyip, devre arasında eksik bölgelere yapılmayan transferler ve son 3 maçta alınan yenilgiler sonrasında tepki koyarak siyah beyazlı yönetimi istifaya davet etti.
Yönetimi istifaya çağıran 68 Gençlik grubu bu sezon iç sahada kaybedilen ilk maç olan Yomra maçının ardından ve son haftalarda gelen kötü sonuçlarından gelmesi, takıma transfer yapılmaması sonucu yönetim kurulunun yanında teknik direktör Cüneyt Biçer’i istifaya çağırdı. Yönetim kurulu staddan sessiz bir şekilde ayrılırken teknik direktör Cüneyt Biçer ise taraftarın tepkisine alkışlarla cevap verdi.
Siyah beyazlı yönetim kurulundan alınan başarısız sonuçların ardından ilk istifa yönetim kurulunda as başkan olan ve taraftarın büyük sevgi duyduğu İlhan Yerli’den geldi.
Yorum yaz