Köşe yazarı
M. Emin PARLAKTÜRK

70.Yaş Yıldönümü Programı için TEŞEKKÜR DE BİR VEFADIR.

Konya Aydınlar Ocağı'nın, toplumda kavlen, fikren ve amelen temayüz eden, vefat etmiş ve hayatta olan şahsiyetleri gündemine alıp programlarla anması, takdir edilmesi gereken bir vefa örneğidir. Buna TEŞEKKÜR etmek de bir vefadır.

70.Yaş Yıldönümü Programı için TEŞEKKÜR DE BİR VEFADIR.
Saat: 16:47 Tarih: 02/11/2021 Tarih: 02/11/2021
"Marifet iltifata tabidir, müşterisiz meta zâyidir" sözünü duymayanınız yoktur sanırım. Konya Aydınlar Ocağı'nın, toplumda kavlen, fikren ve amelen temayüz eden, vefat etmiş ve hayatta olan şahsiyetleri gündemine alıp programlarla anması, takdir edilmesi gereken bir vefa örneğidir. Buna TEŞEKKÜR etmek de bir vefadır.
Hasbelkader görevini yapmaya çalışan bir abd-i âciz için bunca emek sarf eden, masrafa giren, memnuniyet için onca fedakârlıklara katlanan, zaman harcayan yiğitlere minnet ve şükranlarımızı sunmak, bizim de görev borcumuzdur.
Şahsım için düzenledikleri 70.Yaş programında beni duygulandırdılar, görsellerdeki hediyeleriyle memnun ve bahtiyar ettiler. Layık olmadığım takdir ve taltifleriyle mahcup ettiler ve böylece bana daha fazla sorumluluklar yüklediler.
Gösterdikleri bu âlîcenaplık sebebiyle Konya Aydınlar Ocağı adına Değerli Başkan Dr. Mustafa GÜÇLÜ dostumuz başta olmak üzere tüm ekibine ve hassaten özel ilgi ve desteğiyle beni mahcup eden Mustafa Sinan ÜMİT kardeşime, fotoğraf ve video çekimleriyle tarihe not düşen Mustafa BALKAN Kardeşime ve mütevazı programı şereflendiren dostlarımıza en kalbî duygularımla TEŞEKKÜR ediyorum.
Yüce Rabbim, hepimize sağlık, huzur ve mutluluk içinde sonu cennete varan hayırlı uzun ömürler versin.
Yorum yaz